• gallery-1
  ORDINE SI SIGURANTA PUBLICA

  Politia Locala Ploiesti îsi desfasoara activitatea în interesul comunitatii locale, exclusiv pe baza si în executarea legii, precum si a actelor autoritatii deliberative si ale celei executive ale administratiei publice locale.

 • gallery-4
  ÎN SLUJBA COMUNITATII LOCALE

  Politia Locala Ploiesti este o institutie publica de interes local, cu personalitate juridica, în subordinea Consiliului Local Ploiesti.

 • gallery-5
  ORDINE SI SIGURANTA PUBLICA

  Politia Locala Ploiesti functioneaza începând cu data de 1 februarie 2011, în temeiul Hotarârii Consiliului Local nr. 7/31 ianuarie 2011.

 • gallery-6
  ÎN SLUJBA COMUNITATII LOCALE

  Politia Locala Ploiesti îsi desfasoara activitatea în conformitate cu reglementarile specifice fiecarui domeniu de activitate, stabilite prin acte administrative ale autoritatilor administratiei publice centrale si locale.

 • gallery-7
  ÎN SLUJBA COMUNITATII LOCALE

  În conformitate cu prevederile art. 7 lit. f) din Legea nr. 155/2010, Politia Locala Ploiesti "acorda sprijin unitatilor/structurilor teritoriale ale Politiei Române în luarea masurilor pentru asigurarea fluentei si sigurantei traficului".

ÎMPREUNÃ PENTRU MAI MULTÃ SIGURANTÃ

Politia Locala Ploiesti este permanent la dispozitia cetateanului, un serviciu operativ in slujba ploiestenilor, pregatita in orice moment de actiune si interventie.

ASA DA       /       ASA NU

Ultimele stiri

22 Iunie 2017 Poliția Locală aplică sancțiuni contravenționale pentru oprirea, staționarea, parcarea autovehiculelor și accesul interzis
Urmare numeroaselor articole apărute în publicațiile online și pe rețelele de socializare în care se interpretează eronat Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție cu privire la atribuțiile polițiștilor locali în domeniul circulației pe drumurile publice, Poli
Citeste mai mult...
12 Iunie 2017 Acțiuni Poliția Locală Ploiești
În perioada 9 - 11.06.2017, patrulele pedestre şi mobile aparținând Poliției Locale Ploiești au desfășurat acțiuni pentru depistarea persoanelor care încalcă normele de conviețuire socială, fiind aplicate un număr de 76 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1
Citeste mai mult...
7 Iunie 2017 Șofer beat făcea drifturi la Sala Sporturilor ”Olimpia”
În timp ce efectua activități specifice de patrulare în zona Sălii Sporturilor "
Citeste mai mult...
6 Iunie 2017 Cal găsit pe peronul Gării de Sud
În ziua de vineri, 02.06. 2017, în jurul orelor 17.10, în urma unei sesizări prim
Citeste mai mult...
6 Iunie 2017 Fetiță agresată de un individ pe scara blocului
La data de 04.06.2017, Dispeceratul Poliției Locale Ploiești a fost sesizat cu privire la faptul c
Citeste mai mult...
30 Mai 2017 Deșeuri reciclabile depistate în Cartierul Nord
Ca urmare a activităţilor de monitorizare, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Medi
Citeste mai mult...