Comunicate de presa /

28 Aprilie 2021

Control tematic flori

În zilele de 26 și 27 aprilie 2021, polițiștii locali au efectuat în zonele adiacente cimitirelor Viișoara și Bolovani, în cartierul Mihai Bravu și pe Bd. Republicii, acțiuni tematice de control privind comerțul neautorizat cu flori.
Astfel, s-a procedat la aplicarea a 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7000 lei pentru desfășurarea comerțului stradal pe alte amplasamente decât cele aprobate de Consiliul Local și luarea măsurii complementare de confiscare a 2232 fire de flori (lalele, narcise, garoafe), în temeiul Regulamentului de gospodărire a municipiului, aprobat prin H.C.L. nr. 228/2006. Produsele confiscate au fost predate către SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL, în vederea valorificării.
Pentru asigurarea unui comerț civilizat, polițiștii locali vor desfășura în continuare acțiuni specifice de monitorizare și control al agenților economici care comercializează produse în piețele agroalimentare de pe raza administrativ-teritorială a municipiului.
De asemenea, prin aceste acțiuni, se va avea în vedere și asigurarea respectării măsurilor de protecție și prevenire a răspândirii COVID-19.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor    comunicatul urmator