Comunicate de presa /

4 Iunie 2021

Sustragere de fier vechi din Cimitirul Eternitatea

În dimineața zilei 6 iunie 2021, în jurul orei 08.50, în timp ce patrula în zona de sud a municipiului, un echipaj al Poliției Locale Ploiești a depistat pe Bulevardul Petrolului, intersecție cu strada Țițeiului, două persoane de sex masculin care ieșeau din incinta Cimitirului Eternitatea, împingând un cărucior metalic încărcat cu materiale feroase.
Polițiștii locali au procedat la legitimarea tinerilor, identificați ca fiind numitul U. Ștefan, în vârstă de 15 de ani, și C. Constantin, de 16 ani, ambii cu domiciliul în Ploiești. Indivizii au declarat că fierul vechi, în cantitate de aproximativ 600 kg, l-au găsit în interiorul cimitirului și l-au luat cu intenția de a-l valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.
În urma verificarilor efectuate în zonă, polițiștii locali au observat că în interiorul cimitirului, lângă poarta de acces, se mai afla și un număr de 9 condensatori, în greutate de cca 170 kg.
Cazul a fost preluat de lucrătorii Secției nr. 4 de Poliție, pentru continuarea cercetărilor.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor    comunicatul urmator