Comunicate de presa /

20 Iunie 2022

Tineri sancționați pentru inscripționarea cu graffiti

Miercuri, 15 iunie 2022, în jurul orelor 18:50, polițiștii locali au fost sesizați prin Dispeceratul instituției să se deplaseze pe strada Mărășești, în spatele fostului cinematograf "Patria", în zona parcului, unde un grup de tineri desenează cu graffiti pe aleea parcului și pe pereții unei clădiri.

Ajuns la fața locului, echipajul auto care efectua serviciul de patrulare pe axa nord-sud a municipiului, a depistat trei minori, cu vârste de 14-15 ani, care aveau asupra lor un număr de 11 buc. spray cu vopsea de diverse culori.
Cei trei minori au fost conduși la Secția 1 de Poliție pentru legitimare și identificare, fiind sancționați pentru scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereții clădirilor sau pe obiecte de folosință comună aflate în locuri publice, cu amendă în valoare de 50 lei fiecare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, (republicată).

Prin acțiunile întreprinse, Poliția Locală Ploiești își dorește să creeze un climat de siguranță, ordine și confort pentru ploieșteni.
Vă stăm permanent la dispoziție prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail : office@polocploiesti.ro

 

 comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor    comunicatul urmator