Comunicate de presa /

27 Iunie 2022

Distrugere de bunuri și scandal pe domeniul public

Duminică, 26 iunie 2022, în jurul orei 01:22, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică I, au fost sesizați prin Dispeceratul instituției să se deplaseze pe Bulevardul Republicii, în fața sediului Primăriei Municipiului Ploiești, unde un grup de tineri se comportă necivilizat.
Ajunși la fața locului, polițiștii locali au constatat că o persoană de sex masculin a distrus un proiector metalic, un stâlp ornamental de iluminat și a spart litera "o" din inscripția municipiului.
Întrucât bărbatul s-a manifestat în mod agresiv față de agenții de ordine publică, s-a solicitat sprijinul polițiștilor locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă, care au procedat la imobilizarea acestuia prin încătușare.
Acesta a fost legitimat și identificat ca fiind numitul N.A., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Ploiești, împreună cu el aflându-se și numiții R.N., B.F. și P.M., cu vârste cuprinse între 25 și 27 de ani.
Polițiștii locali au procedat la predarea lui N.A. reprezentanților Secției nr.1 de Poliție Ploiești, pentru continuarea verificărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.


  

Duminică, 26 iunie 2022, în jurul orei 04:00, polițiștii locali aflați în patrulare pe axa Nord-Sud a municipiului, au depistat pe Bulevardul Republicii, în fața centrului comercial Winmarkt Ploiești, mai mulți tineri care se manifestau zgomotos, purtând discuții pe un ton ridicat.

La fața locului au sosit și polițiști locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă, iar din constatarea în teren a rezultat că a avut loc un scandal în zona unui club din apropiere; totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că ușile de acces către clubul respectiv au fost vandalizate și mai multe mese aparținând unei unități economice din zonă erau rupte și aruncate pe aleea centrală.
Pentru un bărbat implicat în scandal, s-a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, prin Serviciul Unic de Urgență 112, iar alte patru persoane au fost legitimate, identificate și predate Secției nr. 1 de Poliție Ploiești, în vederea continuării verificărilor.

Prin acțiunile întreprinse, Poliția Locală Ploiești își dorește să creeze un climat de siguranță, ordine și confort pentru ploieșteni.
Vă stăm permanent la dispoziție prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail: office@polocploiesti.ro

 comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor    comunicatul urmator