Comunicate de presa /

1 Iulie 2022

Control transportatori

Astăzi, 01 iulie 2022, în intervalul orar 05:30-10:00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au desfășurat pe străzile Democrației, Ștrandului, Găgeni, precum și pe Șoseaua Vestului, acțiuni de verificare a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane.

Astfel, pentru nerespectarea prevederilor legale privind masa maximă admisă și transportul de persoane cu microbuze sau autobuze (cu excepția autovehiculelor S.C. TCE S.A.) fără autorizație de circulație eliberată de Primăria Municipiului Ploiești, utilizarea altor terminale, circulația autovehiculelor pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite de Consiliul Local, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.500 lei.

Echipajele Poliției Locale Ploiești vor desfășura în continuare astfel de acțiuni, în vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul transportatorilor și pentru asigurarea respectării normelor legale.

Poliția Locală Ploiești este permanent la dispoziția cetățenilor și poate fi contactată la numerele de telefon 0244/954, 0244/513.255, precum și prin intermediul adresei de e-mail office@polocploiesti.ro .comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor    comunicatul urmator