Comunicate de presa /

4 Iulie 2022

Un șofer băut a lovit două mașini parcate

În data de 04.07.2022, în jurul orei 01.07, dispeceratul Poliției Locale Ploiești a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada Golești, o persoană de sex masculin care conducea un autoturism marca Renault Clio a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale și încearcă să părăsească zona pedestru, autoturismul fiind nedeplasabil.
În baza sesizării, la fața locului, polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă au găsit trei autovehicule avariate. Din verificări a rezultat că, în timp ce se deplasa pe strada Golești, autovehiculul marca Renault Clio a acroșat un autoturism marca Volkswagen Scirocco, care a fost proiectat într-un autoturism Fiat 500, ultimele două fiind parcate în zonă.
Totodată, s-a constatat că bărbatul bănuit de comiterea faptei emana halenă alcoolică și se manifesta agresiv, procedându-se la imobilizarea acestuia. Individul a fost identificat în persoana numitului S.F., în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul în Ploiești.
La fața locului s-a prezentat un echipaj al Poliției Municipale, solicitat de către polițiștii locali. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,35 mg/l alcool în aerul expirat, conducătorul auto fiind preluat de către lucrătorii Biroului Rutier pentru continuarea cercetărilor.
De asemenea, s-a procedat la deblocarea părții carosabile, iar lucrătorii operatorului de salubritate au ridicat resturile rezultate din producerea evenimentului rutier.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor    comunicatul urmator