Comunicate de presa /

1 August 2022

Tineri sancționați pentru deranjarea ordinii publice în stația de autobuz

Vineri, 29 iulie 2022, în jurul orelor 23:00, în urma unei sesizări primite prin Dispeceratul instituției, polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă s-au deplasat în stația T.C.E. "Ana Ipătescu" de pe Bulevardul Independenței, unde mai mulți tineri deranjau ordinea și liniștea publică prin larmă și țipete, iar unul dintre aceștia ar avea asupra sa un cuțit.
La fața locului au fost depistate 5 persoane de sex masculin, iar în urma controlului corporal, asupra uneia a fost găsit un briceag cu lama de 8-9 cm care, date fiind dimensiunile mici, nu se încadrează ca armă albă conform legislației în vigoare, fiindu-i reținut de polițiștii locali.
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției Locale, unde au fost legitimate, identificate și sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 250 lei fiecare, pentru constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane, în scopul de a săvârşi acţiuni ilicite, contrare ordinii şi liniştii publice şi normelor de convieţuire socială, precum şi actele de încurajare sau sprijinire, sub orice formă, a unor astfel de grupuri de persoane, care incită la dezordine socială, conform Legii nr. 61/1991.

 

Prin acțiunile întreprinse, Poliția Locală Ploiești își dorește să creeze un climat de siguranță, ordine și confort pentru ploieșteni.
Vă stăm permanent la dispoziție prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail: office@polocploiesti.ro.

 comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor    comunicatul urmator