Comunicate de presa /

1 August 2022

Acțiuni tematice de ordine și liniște publică

În perioada 29-31 iulie 2022, între orele 19:00 și 01:00, polițiști locali din cadrul Birourilor Ordine Publică au desfășurat acțiuni tematice având ca scop depistarea și sancționarea persoanelor care încalcă normele de conviețuire socială, ordine și liniște publică, regulile de gospodărire ale municipiului, precum și prevederile legale privind consumul produselor din tutun.
Astfel, s-a acționat pe raza municipiului Ploiești, în parcul Aurora Vest, parcul Câineni, parcul 9 Mai, în cartierul Nord, parcul Andrei Mureșanu, parcul OZN, în parcul dendrologic Mihai Viteazul, pe Bulevardul Independenței, în Parcul Mihai Eminescu și în parcul Regele Mihai I al României.
Au fost legitimate 54 de persoane și aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.200 lei, dintre acestea un număr de 9 fiind avertismente scrise; totodată, 34 persoane au fost atenționate verbal cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.


Prin acțiunile întreprinse, Poliția Locală Ploiești își dorește să creeze un climat de siguranță, ordine și confort pentru ploieșteni.


Poliția Locală Ploiești este permanent la dispoziția cetățenilor și poate fi contactată la numerele de telefon 0244/954, 0244/513.255, precum și prin intermediul adresei de e-mail office@polocploiesti.ro .

 comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor    comunicatul urmator